Inspirationsföreläsning med Victor Bouveng

 

Upplands BF bjuder in alla distriktets barn och ungdomar (upp till 25 år) till en inspirationsföreläsning med racingtalangen Victor Bouveng, måndagen den 25 april kl 19.00 i SMK Uppsalas lokaler, Bergsbrunnagatan 4 i Uppsala!

Ladda ner hela inbjudan här: inbjudan_inspirationsforelasning.pdf

Victor Bouveng från Vassunda utanför Uppsala är en av Sveriges största bilsporttalanger, med kontrakt hos BMW. Under 2016 kommer han att tävla i den tyska långloppsserien VLN med en BMW M6 GT3 och nu inbjuds du som barn eller ungdom inom Upplands BF att få lyssna till en inspirationsföreläsning med Victor. Victor kommer att berätta lite om sin karriär och sina mål, och ge en liten inblick i hur det är att vara professionell racingförare. Självklart finns också möjlighet att ställa frågor och kanske få en liten pratstund. Vi hoppas att det blir en angenäm kväll som kan inspirera morgondagens unga talanger i sina bilsportkarriärer eller bara locka den som är sugen på att få höra mer om Victor och hans racingsatsning!


Upplands BF bjuder på fika och Erik Gelotte, f.d. ledamot i SBF:s Ungdomsgrupp, kommer att hålla en kort presentation om Ungdomsgruppens arbete samt betydelsen av att engagera unga funktionärer och ledare inom bilsporten. Varmt välkomna!


Anmälan sker till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., skriv ”inspirationsföreläsning” i ämnesraden. Ange namn, telefonnummer samt klubbtillhörighet. Deltagare från klubbar inom Upplands BF har förtur.
För upplysningar, kontakta Erik Gelotte, tel. 070-383 84 34, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..


OBS! Begränsat antal platser, först till kvarn gäller! (Vid behov får självklart målsman/förälder medfölja, exempelvis barn under 13 år. Om målsman medföljer, glöm inte att anmäla denne som deltagare!)