TV- och radiosändning från NOVEMBERKÅSAN

ENDURO: När den 92:a Novemberkåsan arrangeras den 5-6 november i trakterna av Knivsta, med SMK Uppsala som arrangör, kommer det finnas bra möjligheter att följa tävlingen på internet.
Det är arrangörsklubbens mediasektion som kommer att direktsända Novemberkåsan 2016 på sin egen webbtvkanal www.smkplay.se. Webbproduktionen görs av mediasektionen, som sedan 2012 producerat sändningar från bland annat Rally-SM, Formula Offroad NEZ och BMX-SM.

 -Planen är att ha minst 4-5 kameror på olika ställen runt banan samt en egen speaker, som håller koll på placeringar och gör intervjuer i depån, säger webb-TV-ansvarige Johan Waltari.

Webb-TV-sändningen kommer att kosta 99 kr, men fram till sista oktober kan man köpa sändningen för endast 85 kr via mediasektionens Early Bird-erbjudande. Erbjudandet hittar man på https://smkplay.solidtango.com/vip

Det kommer även gå att följa tävlingen på Kåsaradion, som sänds lokalt över tävlingsområdet på 91,2 MHz och dels via webben, där adress kommer att finnas på tävlingens hemsida www.novemberkasan2016.se. På hemsidan kommer även att finnas en länk till liveresultat, vilka uppdateras löpande.