RB bygger inomhusbana

Byggdag 3, lördag 25 november

Vi fortsatte med de sektioner vi hade påbörjat, vi hann rätt långt med "bergsvägen". Så den blir körbar vid nästa byggdag. Vi hann också långt med vägen på väggen. Vi använde smala trädstammar att bygga vägen av, där vi även skapade hinder för att göra det lite svårare att köra. Nu ska vi fortsätta bygga åt vänster i bilderna ovan.

Alla bilderna finns i större storlek på vår facebookgrupp: SMK Uppsala Radiostyrd Bilsport (RC Radio Controlled)

Vi fortsätte även arbetet med vårt berg, vi la de till fogskum, sten och testade att blanda lim och lecakulor för att se om vi kan använda det frö att skapa åkbara bergsväggar. Vi testade också att applicera lim direkt på frigoliten och strö över blästersand. vi får testa nästa  byggdag och se om det är användbart eller om vi behöver tänka om. Men arbetet med berget fortsätter nästa byggdag.

 


 

Byggdag 1 & 2

Vi har kommit igång att bygga en inomhusbana för offroadkörning och har haft två stycken byggtillfällen. Detta har gjort att vi har kommit en bit på vägen. Vi har lagt grunden och arbetet kommer fortsätta framöver. Just nu vill vi få färdigt de delar som vi har påbörjat så att vi kan börja köra.

Material

Vi har använt oss av material som vi själva har haft hemma eller samlat ihop i naturen. Frigolit, fogskum, kakelfix, trä, sten i olika storlekar och grus. Vi kommer blanda olika material och bygga vår bana med, om du har något som skulle passa får du gärna höra av dig till oss.

Jesper Anderssons foto. Jesper Anderssons foto. Jesper Anderssons foto.
  Kolla in vår facebookgrupp: SMK Uppsala Radiostyrd Bilsport (RC Radio Controlled)
Kristian Johansson Van Baals foto. Kristian Johansson Van Baals foto.