Kallelse till SMK Uppsalas årsmöte

Kallelse till SMK Uppsalas årsmöte

Gällande verksamhetsår 2021

Datum: Måndag 21 februari

Tid: Klockan 19.00 (Fika från klockan 18.30)

OBS: Endast medlemmar i SMK Uppsala

Styrelsen 2022

SMK Uppsalas föreningsstyrelse 2022

 

Ordförande:

Vise ordförande:

Sekreterare:

Ekonomi:

Anders Norstedt

Fredrik Mahlin

Camilla Tibblin

Bosse Larsson

Styrelseledamöter:

 

Torbjörn Raab (Bil/RB)

Torbjörn Asplund (MC)

Ann Kulle (Cykel)

Emil Lindström (Offroad)

Bosse Jansson

 

Suppleanter:

Kristian Johansson Van Baal (Bil/RB)

Leif Jansson (MC)

Hanna Skarp (Cykel)

Anders Överström (Offroad)

 

Revisorer:Yngve Ekeberg

Christer ErikssonRevisor suppleanter:

Per-Arne From

Jesper Andersson

Uppsala Motorsportsunion:

 Offroad Utskottet:

 

 

Fredrik Mahlin

Urban Strand

Michel Lindskog

Jan-Åke Karlsson 

 

 

 

Skaffa appen Idrott Online

Appen IdrottOnline ger idrottsföreningen möjlighet att registrera närvaro på aktiviteter, administrera grupper och medlemmar på plats där verksamheten bedrivs. Appen ger även lärgruppsledare/kursledare möjlighet att hantera och närvaroregistrera föreningens eller förbundens utbildningar.

IdrottOnline är svensk idrotts gemensamma verksamhetsstöd och är gratis för all RF-anslutna föreningar.

Registrera närvaro
Lagledaren eller gruppadministratören kan hantera LOK-stödsaktiviteter och registrera närvaro direkt på plats där aktiviteten utförs. Lärgruppsledare/kursledare kan hantera och registrera närvaro på tillfällen för utbildningar i Utbildningsmodulen.

Administrera
Gruppadministratören kan uppdatera gruppmedlemmarnas kontaktuppgifter och lägga till och ta bort medlemmar i gruppen. Varje medlem med inloggning kan redigera sina egna kontaktuppgifter direkt i mobilen.

 

Läs mer om Idrott Online

 

Vill du själv logga in på Idrott Online, skicka mejla till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., så skickar medlemsregistret ut inloggningsuppgifter till er mejladress.

 

Hämta appen på:

Google play

App store

 

 

SMK Uppsalas BMX stipendiater 2020

Så roligt att två av våra härliga BMX cyklister fick välförtjänta stipendier för sina insatser på och utanför bana. Stort grattis Hugo Hodacs Kulle och David Eriksson. Ni är två bra förebilder.

Motivering:

Hugo Hodacs Kulle 
Med stor målmedvetenhet och passion för BMX Racing har Du visat att man kan komma långt på kort tid även om man kommer in ”sent” i sporten. Du är också en uppskattad kamrat och som tar sig an nya utmaningar både på träning och tävling med en positiv attityd.

David Eriksson
Genom att aldrig tveka att hjälpa till - oavsett om det är på nybörjarträning eller tävling – är Du en uppskattad kamrat och förebild för våra cyklister både på och vid sidan av banan. Du bidrar på ett fint sätt till god gemenskap och en positiv anda i klubben.

Kallelse till SMK Uppsalas årsmöte 2020

Medlemmar inbjuds till föreningens årsmöte måndagen den 24/2 kl 19:00. Fika från kl 18:30 i klubbhuset på Bergsbrunnagatan 4, Uppsala.

Motioner från medlem skall ha inkommit till styrelsen 7/2. Dagordning är tillgängliga från och med 14/2 på SMK:s hemsida och kan läsas nedan.


Om du varit medlem i klubben i 25 år blir du på förslag av styrelsen utnämnd till hedersmedlem på årsmötet.

Om du varit medlem i klubben i 10 år uppmärksammas och föräras du med en klubbnål på mötet.
 

Sidan kommer uppdateras med mer information.

Jubileumsfest - inställt

Kansli: Jubileumsfest - INSTÄLLT pga för få anmälda!!!

 SMK Uppsala har i år tre jubileer att uppmärksamma nämligen:

- SMK Uppsala fyller 105 år.
- Det är 95 år sedan SMK arrangerade Novemberkåsan första gången.
- Det är 25 år sedan SMK Uppsala arrangerade Enduro-VM i Uppsala.

Detta tänkte vi uppmärksamma med en jubileumsfest 2019-10-26 kl.18.00 i Marmasalen i Marma, Lagga. Inbjudan avser medlemmar i SMK Uppsala med respektive.

Bilagor:
Ladda ner den här filen (Inbjudan_105år .pdf)Inbjudan_105år .pdf[ ]152 kB

Läs mer...

Information om SMK Uppsalas klubblokal

KANSLI: Information angående SMK,s klubblokal och dess eventuella placering.

I dagsläget finns inga planer på en försäljning av vår klubblokal på Bergsbrunnagatan men vi måste vara medvetna om att Uppsala kommun arbetar med planering och projektering av området i Boländerna där vår fastighet ingår.

Styrelsens ansvar är att  följa utvecklingen av området och se möjligheter för en eventuell flytt, det har kommit lite olika förslag från medlemmar att hyra lokal, flytta till Rörken, skaffa fastighet utanför Uppsala tätort och att bygga en klubblokal vid BMX banan i Gränby.

SMK har idag ett flertal sektioner med olika verksamheter den verksamhet som sticker ut är cykel med ett mycket stort engagemang  gällande tävlande, träning och en stor ungdomsverksamhet detta ska vi vara stolta över och visa att vi är modern motorklubb där alla är välkomna att deltaga både med och utan motorer.

Arrendet för BMX banan gäller till och med 31 mars 2021 förhandlingar pågår med Uppsala kommun med en förlängning av avtalet tillsammans pågår även förhandling för att permanenta banan och då få till en byggnad som innehåller, omklädning, duschar, servering och en klubblokal.

Vi har även tittat på alternativ för en klubblokal utanför tätorten men vi står inför fakta att vi lever i den mest expansiva delen av Sverige där priserna ligger långt över snittet i övriga delar av landet.

Styrelsen har ett stort ansvar mot sina medlemmar att denna fråga sköts på ett proffesionellt sätt med full insyn för alla och att vi fattar beslut enligt våra stadgar och som inte äventyrar SMK Uppsalas framtid.

Styrelsen ser gärna att man engagerar sig i frågan och kommer med idéer och förslag gällande frågan om vår klubblokal.

 

Anders Norstedt

Ordförande SMK Uppsala

Uppsala 18/3 2019

Bo på hotell – stöd SMK Uppsala

 

Det nybyggda Arenahotellet intill SMK Uppsala BMX Arena erbjuder både förstklassiga och relativt centralt boende i Uppsala. Allra helst om du är idrottsintresserad! Nu kan du stödja SMK Uppsala bara genom att bo eller ha dina konferenser på Arenahotellet intill vår hemmaarena . Då du gör din bokning och fyller du i koden ”SMK” så kommer 8 % av priset att gå till föreningen SMK Uppsala i ”cashback, helt utan att det kostar dig som kund något mer! Vill man boka konferens så ange "SMK" när man skickar ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Konferensbokningar kommer finnas tillgängliga via den vanliga bokningen i framtiden.

Så nästa gång du eller någon du känner ska bo på hotell i Uppsala eller hålla en konferens i staden, välj Arenahotellet och använd bokningskoden ”SMK” och du stöttar oss! Tack på förhand!

Läs mer här och här.

Kommande aktiviteter

Inga händelser

Föreningskalender

Oktober 2022
M Ti O To F L S
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Lokalbokningar

Oktober 2022
M Ti O To F L S
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6