Kallelse till SMK Uppsalas årsmöte, 27/2 2023

Kallelse till SMK Uppsalas årsmöte

Gällande verksamhetsår 2022

Plats: SMK Uppsalas Klubblokal, Bergsbrunnagatan 4

Datum: Måndag 27 februari 2023

Tid: Klockan 19.00 (Fika från klockan 18.30)

 

Dags för medlemsavgift 2023

 
Nu är alla fakturor för medlemsavgiften för 2023 klara för utskick. De kommer under vecka 1 & 2 att skickas ut med brev, eller mailas till alla som har en aktuell mailadress registrerad i vårt medlemsregister. Har man inte fått något brev eller mail senast v2, titta om det hamnat i skräpposten eller hör av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 
Hälsningar Medlemsregistret SMK Uppsala
 
 


Vill du bli medlem? 
 
 
 
 
 
 
 

Styrelsen 2022

SMK Uppsalas föreningsstyrelse 2022

 

Ordförande:

Vise ordförande:

Sekreterare:

Ekonomi:

Anders Norstedt

Fredrik Mahlin

Camilla Tibblin

Bosse Larsson

Styrelseledamöter:

 

Torbjörn Raab (Bil/RB)

Torbjörn Asplund (MC)

Jonas Andersson (Cykel)

Emil Lindström (Offroad)

Bosse Jansson

 

Suppleanter:

Kristian Johansson Van Baal (Bil/RB)

Leif Jansson (MC)

Hanna Skarp (Cykel)

Anders Överström (Offroad)

 

Revisorer:Yngve Ekeberg

Christer ErikssonRevisor suppleanter:

 

Jesper Andersson

Uppsala Motorsportsunion:

 Offroad Utskottet:

 

 

Fredrik Malin

Emil Lindström

Michel Lindskog

Jan-Åke Karlsson 

Läs mer...

Skaffa appen Idrott Online

Appen IdrottOnline ger idrottsföreningen möjlighet att registrera närvaro på aktiviteter, administrera grupper och medlemmar på plats där verksamheten bedrivs. Appen ger även lärgruppsledare/kursledare möjlighet att hantera och närvaroregistrera föreningens eller förbundens utbildningar.

IdrottOnline är svensk idrotts gemensamma verksamhetsstöd och är gratis för all RF-anslutna föreningar.

Registrera närvaro
Lagledaren eller gruppadministratören kan hantera LOK-stödsaktiviteter och registrera närvaro direkt på plats där aktiviteten utförs. Lärgruppsledare/kursledare kan hantera och registrera närvaro på tillfällen för utbildningar i Utbildningsmodulen.

Administrera
Gruppadministratören kan uppdatera gruppmedlemmarnas kontaktuppgifter och lägga till och ta bort medlemmar i gruppen. Varje medlem med inloggning kan redigera sina egna kontaktuppgifter direkt i mobilen.

 

Läs mer om Idrott Online

 

Vill du själv logga in på Idrott Online, skicka mejla till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., så skickar medlemsregistret ut inloggningsuppgifter till er mejladress.

 

Hämta appen på:

Google play

App store

 

 

SMK Uppsalas BMX stipendiater 2020

Så roligt att två av våra härliga BMX cyklister fick välförtjänta stipendier för sina insatser på och utanför bana. Stort grattis Hugo Hodacs Kulle och David Eriksson. Ni är två bra förebilder.

Motivering:

Hugo Hodacs Kulle 
Med stor målmedvetenhet och passion för BMX Racing har Du visat att man kan komma långt på kort tid även om man kommer in ”sent” i sporten. Du är också en uppskattad kamrat och som tar sig an nya utmaningar både på träning och tävling med en positiv attityd.

David Eriksson
Genom att aldrig tveka att hjälpa till - oavsett om det är på nybörjarträning eller tävling – är Du en uppskattad kamrat och förebild för våra cyklister både på och vid sidan av banan. Du bidrar på ett fint sätt till god gemenskap och en positiv anda i klubben.

Kallelse till SMK Uppsalas årsmöte 2020

Medlemmar inbjuds till föreningens årsmöte måndagen den 24/2 kl 19:00. Fika från kl 18:30 i klubbhuset på Bergsbrunnagatan 4, Uppsala.

Motioner från medlem skall ha inkommit till styrelsen 7/2. Dagordning är tillgängliga från och med 14/2 på SMK:s hemsida och kan läsas nedan.


Om du varit medlem i klubben i 25 år blir du på förslag av styrelsen utnämnd till hedersmedlem på årsmötet.

Om du varit medlem i klubben i 10 år uppmärksammas och föräras du med en klubbnål på mötet.
 

Sidan kommer uppdateras med mer information.

Jubileumsfest - inställt

Kansli: Jubileumsfest - INSTÄLLT pga för få anmälda!!!

 SMK Uppsala har i år tre jubileer att uppmärksamma nämligen:

- SMK Uppsala fyller 105 år.
- Det är 95 år sedan SMK arrangerade Novemberkåsan första gången.
- Det är 25 år sedan SMK Uppsala arrangerade Enduro-VM i Uppsala.

Detta tänkte vi uppmärksamma med en jubileumsfest 2019-10-26 kl.18.00 i Marmasalen i Marma, Lagga. Inbjudan avser medlemmar i SMK Uppsala med respektive.

Bilagor:
Ladda ner den här filen (Inbjudan_105år .pdf)Inbjudan_105år .pdf[ ]152 kB

Läs mer...

Information om SMK Uppsalas klubblokal

KANSLI: Information angående SMK,s klubblokal och dess eventuella placering.

I dagsläget finns inga planer på en försäljning av vår klubblokal på Bergsbrunnagatan men vi måste vara medvetna om att Uppsala kommun arbetar med planering och projektering av området i Boländerna där vår fastighet ingår.

Styrelsens ansvar är att  följa utvecklingen av området och se möjligheter för en eventuell flytt, det har kommit lite olika förslag från medlemmar att hyra lokal, flytta till Rörken, skaffa fastighet utanför Uppsala tätort och att bygga en klubblokal vid BMX banan i Gränby.

SMK har idag ett flertal sektioner med olika verksamheter den verksamhet som sticker ut är cykel med ett mycket stort engagemang  gällande tävlande, träning och en stor ungdomsverksamhet detta ska vi vara stolta över och visa att vi är modern motorklubb där alla är välkomna att deltaga både med och utan motorer.

Arrendet för BMX banan gäller till och med 31 mars 2021 förhandlingar pågår med Uppsala kommun med en förlängning av avtalet tillsammans pågår även förhandling för att permanenta banan och då få till en byggnad som innehåller, omklädning, duschar, servering och en klubblokal.

Vi har även tittat på alternativ för en klubblokal utanför tätorten men vi står inför fakta att vi lever i den mest expansiva delen av Sverige där priserna ligger långt över snittet i övriga delar av landet.

Styrelsen har ett stort ansvar mot sina medlemmar att denna fråga sköts på ett proffesionellt sätt med full insyn för alla och att vi fattar beslut enligt våra stadgar och som inte äventyrar SMK Uppsalas framtid.

Styrelsen ser gärna att man engagerar sig i frågan och kommer med idéer och förslag gällande frågan om vår klubblokal.

 

Anders Norstedt

Ordförande SMK Uppsala

Uppsala 18/3 2019