Jubileumsfest - inställt

Kansli: Jubileumsfest - INSTÄLLT pga för få anmälda!!!

 SMK Uppsala har i år tre jubileer att uppmärksamma nämligen:

- SMK Uppsala fyller 105 år.
- Det är 95 år sedan SMK arrangerade Novemberkåsan första gången.
- Det är 25 år sedan SMK Uppsala arrangerade Enduro-VM i Uppsala.

Detta tänkte vi uppmärksamma med en jubileumsfest 2019-10-26 kl.18.00 i Marmasalen i Marma, Lagga. Inbjudan avser medlemmar i SMK Uppsala med respektive.

Bilagor:
Ladda ner den här filen (Inbjudan_105år .pdf)Inbjudan_105år .pdf[ ]152 kB

Läs mer...

Information om SMK Uppsalas klubblokal

KANSLI: Information angående SMK,s klubblokal och dess eventuella placering.

I dagsläget finns inga planer på en försäljning av vår klubblokal på Bergsbrunnagatan men vi måste vara medvetna om att Uppsala kommun arbetar med planering och projektering av området i Boländerna där vår fastighet ingår.

Styrelsens ansvar är att  följa utvecklingen av området och se möjligheter för en eventuell flytt, det har kommit lite olika förslag från medlemmar att hyra lokal, flytta till Rörken, skaffa fastighet utanför Uppsala tätort och att bygga en klubblokal vid BMX banan i Gränby.

SMK har idag ett flertal sektioner med olika verksamheter den verksamhet som sticker ut är cykel med ett mycket stort engagemang  gällande tävlande, träning och en stor ungdomsverksamhet detta ska vi vara stolta över och visa att vi är modern motorklubb där alla är välkomna att deltaga både med och utan motorer.

Arrendet för BMX banan gäller till och med 31 mars 2021 förhandlingar pågår med Uppsala kommun med en förlängning av avtalet tillsammans pågår även förhandling för att permanenta banan och då få till en byggnad som innehåller, omklädning, duschar, servering och en klubblokal.

Vi har även tittat på alternativ för en klubblokal utanför tätorten men vi står inför fakta att vi lever i den mest expansiva delen av Sverige där priserna ligger långt över snittet i övriga delar av landet.

Styrelsen har ett stort ansvar mot sina medlemmar att denna fråga sköts på ett proffesionellt sätt med full insyn för alla och att vi fattar beslut enligt våra stadgar och som inte äventyrar SMK Uppsalas framtid.

Styrelsen ser gärna att man engagerar sig i frågan och kommer med idéer och förslag gällande frågan om vår klubblokal.

 

Anders Norstedt

Ordförande SMK Uppsala

Uppsala 18/3 2019

Bo på hotell – stöd SMK Uppsala

 

Det nybyggda Arenahotellet intill SMK Uppsala BMX Arena erbjuder både förstklassiga och relativt centralt boende i Uppsala. Allra helst om du är idrottsintresserad! Nu kan du stödja SMK Uppsala bara genom att bo eller ha dina konferenser på Arenahotellet intill vår hemmaarena . Då du gör din bokning och fyller du i koden ”SMK” så kommer 8 % av priset att gå till föreningen SMK Uppsala i ”cashback, helt utan att det kostar dig som kund något mer! Vill man boka konferens så ange "SMK" när man skickar ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Konferensbokningar kommer finnas tillgängliga via den vanliga bokningen i framtiden.

Så nästa gång du eller någon du känner ska bo på hotell i Uppsala eller hålla en konferens i staden, välj Arenahotellet och använd bokningskoden ”SMK” och du stöttar oss! Tack på förhand!

Läs mer här och här.

Vad händer 2018?

Klubbkvällar

Första måndagen i månaden ses vi på klubben kl 19 till 21 för fika och pratar om motor anekdoter från förr och nu. Alla är välkomna att planera och lägga fram förslag om utflykter och andra motorevemang vi kan åka till. Alla motorintresserade är välkomna att delta i samvaron även icke medlemmar. Radiostyrd bilsport har också träff samma dag.

Datum: 9 april, 7 maj, 4 juni 

 

Till alla er som vill vara med på klubbens kommande arrangemang, finns det alltid behov av funktionärer, så alla medlemmar är välkomna till våra arrangemang, som deltagare, funktionär eller bara som åskådare.

 

Läs mer...

Årsmöte SMK Uppsala tisdag 27/2

KANSLI: Medlemmar inbjuds till föreningens årsmöte tisdagen den 27:e februari kl. 19.30. Fika från 19.00 i klubbhuset på Bergsbrunnagatan 4.

Motioner från medlem skall vara styrelsen tillhanda senast den 4:e februari. För dagordning klicka på "Läs mer"

Läs mer...

Snart kommer medlemsavier gällande medlemskap i SMK Uppsala för 2018

Camilla Tibblins foto.

Bäste medlem


Inom kort kommer medlemsavier gällande medlemskap i SMK Uppsala för 2018. Om du har varit medlem i klubben i 25 år eller mer blir du på förslag av styrelsen utnämnd till hedersmedlem på årsmötet. Hoppas du har uppmärksammat att vi har medlemskvällar i klubbhuset, se smkuppsala.se för mer information. Med önskan om ett fortsatt gott SMK Uppsala-år!

Läs mer...

Toaletter är levererade

Då var 4 st toaletter levererade till klubben i dag. Vi får tacka Sture B för att han tipsade klubben om dessa och att han ordnade med frakten också.

Michel Lindskogs foto.Michel Lindskogs foto.

Julfika på klubben

 

Hej medlem,

Den 4:e december bjuder vi in dig till julfika i klubbhuset på Bergsbrunnagatan 4. Vi har tidigare under hösten haft klubbträffar på första måndagen i månaden och julfikat blir det sista för i år. Så skriv in i kalendern att det är julfika på klubben, ta med en eller par klubbkompisar också. För att det inte ska finnas för lite fika till alla som kommer behöver vi veta att just du kommer, vill vi att du anmäler dig via formuläret nedan.

Jag kommer!

UPPVISNING

Gränbystadens foto.
 
 
Gränbystaden är på Gränbystaden.
 

Gillar du snabba bilar och motorer? SMK Uppsala rullar in sina bilar vid lekplatsen i Norra Gränbystaden på söndag 27/8 kl 11-15. De kommer att ha rallybilar, ...off road bilar, BMX cyklar och radiostyrda bilar på plats. De visar upp sin verksamhet samt erbjuder dig att få klämma och känna lite. Det kan inte bli bättre! Vi ses!